Esther García – Videomaker

[CAT] Nascuda al sud-est de Catalunya, Reus.
Realitzadora audiovisual i editora de vídeo a Barcelona. Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB i màster en Visual Media Design a ELISAVA.
He treballat per a les productores audiovisuals Deboom Studio, Celofán Audiovisual, Bésame Tonto i per a Canal Reus Televisió i Barça TV. Recentment, he treballat al departament d’e-commerce de Desigual como realizadora de vídeo de producto.

A més, he complementat la meva experiència laboral a París sent assistent d’estudi dels fotògrafs Hugues Lawson-Body i Chiara Santarelli.

Realitzo vídeos corporatius, reportatges, esdeveniments, fashion films o qualsevol història que hagi de ser explicada.
Tinc especial interès per les històries petites, aquelles que els hi costa sortir a la llum però que mereixen fer-ho per a donar-se a conèixer i sorprendre. Històries que en realitat són grans.

Explica’m què vols ensenyar al món i ho fem.

Actualment, m’estic formant en Social Media i eines de màrqueting digital per seguir creixent com a professional de la comunicació.

 

[ESP] Nacida en el sureste de Catalunya, Reus.
Realizadora audiovisual y editora de vídeo en Barcelona. Licenciada en Comunicación Audiovisual por la UAB y máster de Visual Media Design en ELISAVA.
He trabajado para las productoras audiovisuales Deboom Studio, Celofán Audiovisual, Bésame Tonto y para Canal Reus Televisió y Barça TV. Recientemente, he trabajado en el departamento de e-commerce de Desigual como realizadora de vídeo de producto.

Además, he complementado mi experiencia laboral en París siendo asistente de estudio de los fotógrafos Hugues Lawson-Body y Chiara Santarelli.

Realizo vídeos corporativos, reportajes, eventos, fashion films o cualquier historia que tenga que ser contada.
Tengo especial interés por las historias pequeñas, las que les cuesta salir a la luz pero que merecen hacerlo para darse a conocer y sorprender. Historias que en realidad son grandes.

Cuéntame qué quieres enseñar al mundo y lo hacemos.

Actualmente, estoy formándome en Social Media y herramientas de marketing digital para seguir creciendo como profesional de la comunicación.